top of page

Ferie - en tid hvor valgkamp får være valgkamp - hjemme i Norge..

Etter snart en ny uke på varmere breddegrader, nærmere bestemt Amada Colossos Hotel i Faliraki, som ligger nordøst på den vakre øyen Rhodos, er det straks tid for atter å sette nesen hjem igjen.

Hjem til en lang og intens valgkamp frem til 9.september, en valgkamp som jeg etter hva jeg synes å se på sosiale medier så langt allerede tror vil bli mer preget av skittkasting og sverting enn vi tidligere har sett, ihvertfall lokalt i Ullensaker.

Personlig syns jeg det er trist at fakta om viktige saker fort kan bli overskygget av finurlige og nye måter å sverte andre på, fremfor å gå med åpne øyne ut til velgerne og si hva man har fått til enten sammen, helt eller delvis, og hva man har vært uenige om, på saklig vis.

De lokale representantene som fortsatt har denne evnen, som Ullensakers politikere har vært kjent for tidligere, det er de som fortsatt har min respekt og beundring. De vet nok også selv hvem de er, både kolleger på borgerlig side og såkalt politiske motstandere. Felles for dem alle er at man arbeider for samfunnets beste, hvor innbyggerne står i fokus, og hvor løsningen ofte finnes gjennom gode og brede samarbeid. For selv om vi ofte er uenige om veien til et mål, så er det ofte enighet om selve målet. Da fortjener også våre innbyggere en saklig og redelig valgkamp.

Men så til sist;

- Etter 5 år, og totalt 7 uker på denne vakre ferieperlen, Rhodos, har vi idag for første gang opplevd skyer med regn, torden og lyn.

Det er jo relativt bra uttelling på værfronten vil jeg si, og så varte det heller ikke mer enn et par timer, så var soling og bading igjen på menyen.

Fredag er det bare å pakke sammen og reise hjem til en siste ferieuke i hjemlige trakter, men til Rhodos blir det vel å komme tilbake også neste sommer.

Ha en fortsatt god sommer 😎👍.

bottom of page