Hver fjerde høst - det vakreste eventyr?

Så er det snart igjen tid for det som for noen er hvert fjerde års vakreste eventyr; nemlig kommune- og fylkestingsvalg, eller kommune- og regionsvalg som det er denne gang...


Bildet er tatt av Arek Socha fra Pixabay

For noen vil det bli en sann plage, hvor sosiale medier vil overstrømmes av konkurranse fra alle politiske partier om å vinne nettopp din tillit, for det skal ikke stå på mangel på tilbud og lovnader om hvor bra og meget bedre alt skal bli - bare vi får styre....


Nå er det jo sånn at jeg er vel ikke noe bedre selv, spesielt ettersom dette nettstedet er etablert, og jeg vil gjøre et forsøk på å skrive noen tanker i tiden som kommer om ting som skjer, hva jeg tenker om det som eventuelt ikke skjer, og hvordan mitt personlige syn på saker og ting faktisk er. For er det noe politikere, og også etterhvert de lokale folkevalgte er flinke til, så er det jo som oftest å fortelle hva alle andre gjør feil, eller fortelle hva våre meningsmotstandere mener om alle verdens ting, og dermed få muligheten til å kritisere det samtidig som vi selvsagt besitter den fulle og hele fasiten selv.


Jeg vil ikke love med hånden på hjertet, ti kniver i tapetet og bena på gulvet at jeg klarer å holde meg unna alle de typiske "politikerfeilene", men jeg kan i det minste love at jeg skal gjøre mitt beste. Jeg vil prøve å formidle hva som opptar meg der og da, og så håper jeg at noen synes det er interessant nok til å bruke 30-60 sekunder på å lese hva jeg har skrevet. Jeg kan ihvertfall love dere at jeg vil ikke skrive for mye og for langt, men dette er mitt speakers corner, mine meninger, og din mulighet til å bli bedre kjent med meg.


Bær over med meg om ikke alt blir like spennende, eller om ikke alle innleggene interesserer deg like mye. Dette er mitt første forsøk på å skrive en blogg, men les gjerne innleggene mine allikevel ;-) Ønsker du å ta en prat med meg om noe som opptar deg, noe du er uenig med meg om eller om du har noe du mener jeg kanskje kan bistå deg med inn mot det kommunale apparatet; så send meg gjerne en forespørsel og be om en prat. Husk, det er deg som innbygger vi er her for, og vi er er avhengige av kunnskap og fakta kombinert med gode ideer for å kunne gjøre en best mulig jobb.